Fremdeles ubeseiret i 1.div

Sund Sartor 1 måtte gjennom en tøff siste kamp i helgen, men står fremdeles ubeseiret etter 5 kamper iår.

Laget :
Raymond, Sol, Jakob, Bjarne, Steffen, Erik S, Sindre, Lasse, Stian, PC og Doff.

Juristforeningen, 5-2 seier etter 1-1 til pause :
Juristene virker sterkere i år, minner litt om NHHI og har fått med seg lokale spillere, bl.a fra Åsane sitt a-lag. Vi startet bra og førte kampen men Juristene lå lavt og var ikke ufarlige på sine kontringer. 1-0 til oss ble til 1-1 før pause. En scoring via via som vi kunne ungått. Offensivt hadde vi en del sjanser men Juristene sin keeper var god og tok det meste. Etter pause fikk vi mer fart på både ball og bein og scoret etter hvert de nødvendig målene. Ledet 5-1 for Juristene fikk ett trøstemål helt på slutten. En god andre omgang etter en middels første.
Mål : Steffen 2, Doff, Jakob, PC
Assist : Erik S 2, PC 2, Jakob.

Hajduk, 4-4 etter 2-1 til pause :
Hajduk har fornyet seg de siste årene og den eldre garde er delvis erstattet/komplementert av karer midt i 20 årene, flere med lokal tilknytning til Sotra SK. Nesten ett mini lokal oppgjør. Men spille stilen til Hajduk har ikke forandret seg så mye. De ligger lavt, stenger rom, slår opp på en sterk spiss, er flink på å unngå å bli kontret på og er bra både med og mot ute keeper. Det er femte sesongen vi møtes nå og det fire siste årene har alle kamper vært helt jevne, det ble denne også. Vi kom bra i gang, tok ledelsen 1-0 og økte til 2-0. Men like før pause pådro vi oss vårt femte frispark og Hajduk reduserte til 1-2 på 10 meteren. Rett etter pause utlignet de og vi var like langt. Nå sto kampen og vippet lenge og først helt på slutten begynte det å skje noe. Men da skjedde det mye ! Først kontret vi inn 3-2 og Hajduk tok ut sin keeper. Vi sto godt i mot i starten og vant ballen gunstig to ganger. Første skuddet gikk like utenfor tomt Hajduk mål. Den andre sjansen var om mulig enda større men her ble vi for ubestemt og i stedet for å sette ballen i tomt bur til 4-2 ledelse fikk vi kontring i mot. Hajduk scoret 3-3 på noe vi kanskje burde fått frispark til keeper på. Sekunder senere scorer Hajduk 4-3 etter en god prestasjon og nå var det vi som måtte spille med ute keeper. Vi lykkes med dette i forrige runde og også denne gangen klarte vi det etter å ha trillet ball i 30 sekunder og fått de nødvendig åpningene i Hajduk forsvaret. Fantastisk avslutning av kampen med 4 mål på 3 minutter, futsal på sitt aller beste og meget publikums vennlig. For oss på benken er det høy puls og avgjørende valg som må taes i løpet av sekunder.
I denne kampen ledet vi 2-0 og hadde store muligheter til å punktere kampen på 3-2 og helt fornøyd kan vi dermed ikke være med uavgjort. Men alt i alt en god kamp og resultatet er til å leve med.
Mål : Jakob, Doff, Steffen , selvmål
Assist : Stian, Lasse, Raymond, Jakob

11 poeng, 3 seiere og 2 uavgjorte etter 5 kamper er en bra start for Sund Sartor 1. Uavgjort mot Krohnsminde og Hajduk er greit nok, de to blir topp lag i år igjen. Øystese og Vadmyra har også fått en god start og blir sterke og det var disse fem lagene som gjorde opp om playoff plassene forrige sesong. Men vi er så vidt i gang og mye kan skje før playoff plassene utdeles i slutten av februar og om det blir 2 eller 3 plasser er også uvisst.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s