Martin, Fredrik, Trym, Patrik, Sturle, Joacim, Mats, Jone, Thomas, Erik(Smørås)/PC(Løv-Ham).
Få spillere gjorde at vi måtte hente inn PC og Erik til å spille hver sin kamp etter tre tøffe første lags kamper på Askøy, ingen ønske situasjon men nødvendig for å stille med par i alle posisjoner.
Jone og Thomas slet også med småskader og var usikre.

Smørås :
Her møtte vi ett bra lag med ett par veldig raske spillere. Tett og jevn kamp hele veien der vi avgjorde på slutten. Første kamp for året og flere av spillerne hadde heller ikke vært på trening, for noen sågar deres aller første futsal kamp. Ingen overraskelse at det lugget litt fra start. 1-0 til pause etter at Trym skaffet straffe som Erik scoret på. Etter pause snudd Smørås til 1-2 før vi hevet oss sakte men sikkert. Først 2-2 ved Joacim etter fint samspill mellom Erik, Jone og Joacim. Deretter satte Jone inn 3-2 etter assist fra Erik.
Ett par viktige redninger fra Fredrik i denne perioden og kampen ble først avgjort når Thomas spilte fram Erik som banket ballen i vinkelen til 4-2.

Løv-Ham 2 :
Løv-Ham var heller ikke noe dårlig lag men hadde ett stor problem, bare 6 spillere, det blir for lite når vi klarer å holde oppe tempoet. Løv-Ham gav oss god kamp fra start og Martin viste klasse i buret flere ganger med
feber redninger. På andre siden var vi effektive og ledet 4-0 til pause etter en jevn spillemessig omgang. Mål av PC(Patrik), Mats(Joacim), PC(Sturle) og Fredrik (Trym). Jone slet såpass med ankelen at vi valgte å spare han endel utover i kampen og keeper Fredrik ble brukt som spiss i stedet. I andre omgang løp vi Løv-Ham fullstendig i senk og målene rant inn jevnt og trutt. Fikk ett par imot også og det var greit nok da Løv-Ham skapte sjanser. Men i futsal er retur løpene uhyre viktig og der hang ikke by guttene med og kampen endte 10-3. Offensivt viste vi generelt mye bra i denne kampen og keeper spillet var meget bra i begge kampene. Mål av Joacim, Sturle (Thomas), Fredrik(Joacim), Jone(Sturle), Sturle(PC) og PC.

Veldig bra start på sesongen selv om det er mye å gå på både offensivt og defensivt. Høstens mål er definitivt å komme med blant de 6 beste og spille 2.div etter nyttår. Det bør vi klare fint om vi fortsetter som dette. Tipper at begge våre motstandere denne helgen også har mulighet til å henge med i kampen om 2.div spill.